سلام من ۲۷ سالمه قبل از ازدواجم چون دوچار کیست تخمدان بودم از قرص یاسمین استفاده میکردم ولی به قصد جلوگیری نبوده

از اولین روز پریودم شروع میکردم تا اواخر قرص که یه سری قرص سفید داشت

الان قرص ال دی میخوام مصرف کنم به قصد جلوگیری

 چطور باید استفاده کنم و از روز چندم پریود مصرف کنم که خاصیت جلوگیری داشته باشه.

چون دوره اول رو مثل یاسمین از روز اول پریود خوردم بعد متوجه شدم که تعداد قرص ها ۲۱ عدد هست و اون یک سری قرص های سفید رو نداره ، من بعد از ۲۱ روز که قرصم تموم شد بلا فاصله روز ۲۲ پریود شدم و تاریخ پریودم جلو افتاده.

متوجه نیستم که ایا درست مصرف کردم و باید همینطور از روز اول پریود مصرف بشه یا خیر ممنون از راهنماییتون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ شغل پلنر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام از شب پنجم قاعدگی شروع به مصرف قرص  ال دی کنید موفق باشید