خیانت شوهر در حد چت قول و قرار

امروز دیدم شوهر 9 ماه قبل وقتی من مسافرت بودم با یه زن چت کرده و اسکرین گرفته از چتاشون و حتی در مورد جزئیات نزدیکی هم که وسیله پیشگیری داره یا خودش ببره و اینکه کرونا و بیماری مقاربتی داره یا نه از زنه پرسیده وقتی دیدم خیلی فشار عصبی متحمل شدم چون شوهرم آدم معتقد و مذهبی هستش و بیشتر از چشمام بهش اعتماد داشتم 2 تا هم بچه دارم وقتی دید فهمیدم انکار نکرد ولی قسم خورد که درحد همون چت بوده و بعدش پشیمون شده و از صبح تا حالا همش معذرتخواهی میکنه ولی من اعتمادم بهش از دست دادم نمیدونم چجوری باهاش برخورد کنم لطفا راهنماییم کنین با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متاسفانه گاهی مردان متاهل این روابط را نه خیانت نمیدانند واز روی هیجان یا کنجکاوی وگاهی یک احساس گذرا باعق به وجود امدن این روابط میشود. زمانی که شما متوجه ارتباط همسرتان با شخص سوم شده‌اید و مطمئن هستید که همسرتان هم برای این موضوع اشتیاق داشته، طبیعی است که قلبتان شکسته شود و ناراحت باشید. در این شرایط بهتر است که تصمیم عجولانه نگیرید و ابتدا هیجانات خود را تخلیه کنید. بعد از این که کمی آرام‌تر شدید با همسرتان صحبت کنید و از او بخواهید که به شما به صورت کامل توضیح دهد که رابطه در چه حد بوده؟ چرا شکل گرفته؟ چه چیزی باعث ایجاد این نیاز در همسرتان شده؟
تنها کسی که می‌تواند در این باره تصمیم بگیرد خودتان هستید. اگر بعد از ریشه یابی مشکلات و صحبت‌های طولانی مدت همچنان شوهرتان به کارش ادامه می‌دهد، شاید لازم باشد که با خودتان شفاف باشید. از خودتان بپرسید که آیا احساسات مثبتی که در زندگی‌تان وجود دارد، ارزش این را دارد که در رابطه‌ای با این شرایط بمانید؟ در نهایت شما می‌توانید تنها برای خودتان تصمیم بگیرید. بعضی از افراد تصور می‌کنند که رابطه مجازی، خیانت محسوب نمی‌شود؛ شما باید ببینید که آیا همسرتان چنین عقیده‌ای دارد و اگر بر فرض داشته باشد، آیا این موضوع برای شما قابل درک است؟
توصیه میکنم برای اینکه بتوانید احساساتتان را مدیریت کنید مشاوره فردی انجام دهید تا گام به گام بتوانید این موضوع را ریشه یابی کنید