دیابت بارداری لب مرز

سلام.دیابت بارداری لب مرز دارم.قندم رو با دستگاه خونگی میگیرم.قندم ناشتا و دو ساعت بعد غذا تا چه عددی نرمال است.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

من ناشتام پایینه ولی بعد غذام یک بار ۱۰۱ یک بار ۱۰۶ و یک بار هم ۱۱۹ بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل آموزگار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دیابت بارداری لب مرز نداریم  یا شخص دیابت بارداری دارد یا ندارد قند خون هم  اگر لب مرز باشد دیابت بارداری گفته نمی شود  قند خون شما هم کاملا طبیعی و نرمال است  و اصلا لب مرز  نیست بنابراین جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید