سلام احساس میکنم افسردگی گرفتم فقط دوست دارم تو اتاق باشم خونه تاریک و آهنگ غمگین دلیل این حال بدم همسرم هستش چون احساس میکنم تمام باورام در مورد یه زندگیه مشترک و شاد و از هم شکسته باید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به مدت زمان ازدواجتان و مشکلاتی که باهمسرتان دارید اشاره ای نکردید
برای داشتن یک زندگی موفق و ازدواج خوب حتما نباید با یک فرد ایده آل و بدون تقص ازدواج کرد
هیچ انسانی کامل نیست و وقتی ما همسرمان را با این ایدآل‌ها قیاس می‌کنیم، مطمئناً ناامید خواهیم شد. آنوقت به اشتباه تصور خواهیم کرد که فرد اشتباهی را برای ازدواج انتخاب کرده‌ایم و به راحتی رابطه‌مان را تمام می‌کنیم.وقتی دو نفر برای ازدواج آماده شدند، نباید فقط به دنبال این باشند که ازدواجشان بد از آب درنیاید بلکه باید به دنبال رشد آن باشند.
زوج‌ها باید درک کنند که کسی که می‌خواهند با او ازدواج کنند ممکن است خصوصیاتی داشته باشد که مورد پسند آنها نباشد ولی این حس کاملاً دوطرفه است. چیزی که باعث منحصربه‌فرد بودن یک فرد می‌شود باعث خاص بودن او هم می‌شود و تغییرات و اصلاحات می‌توانند کاملاً تدریجی و آرام‌آرام صورت گیرند.به مروز زمان شما خودتان را با عادت‌های همدیگر تطبیق خواهید داد و می‌توانید درمورد خصوصیاتی از همدیگر که نیاز به تغییر دارد با هم صحبت کنید.
توصیه میکنم با یک زوج درمانگر مشاوره حضوری یا تلفنی دلشته باشید تا با شرح حال مشکلتان بتوانید راهکار درمانی بگیرید