نازایی

سلام خانم دکتر عزیز خسته نباشید خانم دکتر من الان ۲۱ سالمه دوبار سقط داشتم و یکی EPکه لوله راستم ازبین رف من تاحالا دوبار iuiکردم که ناموفق بوده بدنم موهای زایدداره خیلی دارو و آمپول استفاده کردم آمپول سینالف و.....وخیلی داروهای دیگه هردکتری که میرم میگه این ماه میشی اون ماه میشی دیگه خسته شدم موقع هایی که آمپول دورناف میزنم سه تافولیکول دارم ولی باز حامله نمیشم توروخداا به خاطرخداا راهنماییم کنیدممنون🙏🙏🙏

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام عزيزم اكر تمام راهها رو رفتيد اي وي اف تنهاترين راه هست