همسر بدبین و عصبی و بد دهن و شکاک

سلام حدود ۳سال ازدواج کردم و یه بچه ۱۰ ماهه دارم.همسرم دوران آشنایی هیچ کدوم از اخلاقاشو بروز نداده بود ولی بعد عقد عصبی و بد دهن بودنش رو بروز داد تو دعواها هم کتکم میزد چند بار قهر کردم حتی تا دادگاه هم رفتیم اما می اومد دنبالم و خوب میشد ولی همش میگفت عروسی کنیم خیالم راحته و خوب میشم.ما عروسی کردیم و بعد چندماه باردار شدم و همچنان رفتاراش ادامه پیدا کرد.جوری که من تا دم در خونه هم نمیتونستم برم (الانم نمیتونم)با خونه مادرم ۵ دقیقه فاصلس ولی نمیزاره تنها برم.خلاصه بازم کنار اومدم تا اینکه قبل ایشون من با کسی در ارتباط بودم که خیلی دوسم داشت بعد ازدواجم هیچ اطلاعی ازش نداشتم بعد اینکه زایمان کردم چندماه بعد به همسرم زنگ میزنه و همچی رو میپاشونه حالا این ادم شد بدتر از قبل.من چیکار باید کنم؟!واقعا خسته شدم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
درحال حاضر زمان مناسبی نیست که به شما بگویم وقتی در دوران عقد رفتارهای ناسالم همسرتان را دیدید چرا این رابطه را ادامه دادید و بچه دار شدید. فقط میخواهم شما را متوجه این موضوع کنم که رفتار همسرتان با گذشت زمان بهتر نخواهد شد
هرکسی در گذشته خود تجربیاتی داشته است که دلیل نمیشود بخاطرش متهم به خیانت و ... شود
از خانواده تان بخواهید حمایتتان کنند و باهمسرتلن صحبت کنید تا نزد روانشناس نرفته اند و تحت درمان قرار نگیرند نمیتوانید زندگی مشترکتان را ادامه دهید
همسر شما حتماباید تحت روان درمانی باشند . کتک زدن همسر در هیچ شرایطی قابل قبول نیست
توصیه میکنم با یک مشاور حقوقی هم مشورت کنید