استرس و وابستگی

سلام من پسرم ۳ساله هست به شدت استرس داره و وابستگی شدید به من داره از همه غریبگی میکنه از بچه ها میترسه چیکار میتونم بکنم خیلی داغون شدم با هیچ کس راحت نیست وگرنه میخواد با بچه ها بازی کنه ولی میترسه همش به من میگه تو هم بیا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگربتوانید ریشه این وابستگی را پیداکنید بیستراز نصف راه را رفته اید
عوامل مختلفی میتواند باعث وابستگی دراین سن باشد . به کیفیت رابطه خودتان و همسرتان اشاره نکردید. اگر رابطه زوجین ناسالم باشدباعث وابستگی درکودک میشود
توصیه میکنم حتما از کارگاههای مادرو کودک استفاده کنید و روزی چندساعت باهم مهدبروید . سعی کتید هر روز یک ساعتی پارک بروید
هرجقدر تعامل اجتماعی کودکتان بیشتر باشد وابستگی اش به شماکمتر خواهد بود
از همسرتان بخواهید بیشتر بافرزندتان وقت بگذراند وگاهی باهم بیرون بروند ویاشملهم حضور داشته باشید ولی همسرتان بیشتر با او بازی کند