سلام ،حالم خوب نیست، باردارم،قبل بارداریم همسرم بهم خیانت کرد متنفر شده بود ازم شدید  ،بقران کاملا ناخواسته بود بارداریم اونم توراه دادگاه ک داشت همه چی تموم میشد فهمیدم باردارم، همسرم عاشق بچه س ،دوباره گرم شدیم برگشتبم ب زندگی اما اون خانم از فکرم بیرون نمیره، رابطه س...داشتن تو خونه خودمون !  چندبار مسافرت، حالم خیلی بده رابطه ممنوع هستم میترسم بازم نکنه! ما سر نامادری همسرم مشکل داریم دیروز همسرم گفت نزار یه روزی بیاد حسرت بخوری ک اینهمه سر بقیه داری زندگی رو تلخ میکنی! یه لحضه ترسیدم گفتم نکنه باز قراره جدایی بشه😔

من خیلی همسرم رو دوست دارم ولی میدونم اون خانم دست از سرش برنمیداره ،هیچ جوره بخاطر کارش نمیتونه خطش رو عوض کنه، دیدم اسمس های شبانه ای ک اون خانم میفرسته البته حدس میزنم چون کیه ساعت ۳شب یا ۵صبح چندبار پیام بده ، حالم خیلی بده میترسم خیلی میترسم😭😭😭😭😭😭 هی میببنم اون خانم استوری غم از دوری عشق میزاره ،خدایا منو بکش راحتم کن چرا دست از سر زندگیم برنمیداره😔😔😔😔 میترسم دویاره حرف اون خانم رو پیش بکشم جلو شوهرم 😔😔😔طفلک بچه م ،شوهرم باز سرد شده نسبت بهم ،حالم انقدر بده فقط میخوام دوباره راجب اون موضوع حرف بزنیم ک قول بده نکنه باز تکرار کنه😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
این حجم از استرس و نگرانی برای فرزند شما اصلا خوب نیست . خواهش میکنم به خودتان مسلط باشید شما بدون کمک گرفتن از درمانگر نمیتوانید این موضوع را مدیریت کنید
باهمسرتان صحبت کنید و بگویید پزشک زنانتان تشخیص داده دچار افسردگی بارداری شده اید و پیشنهاد داده حتما نزد روانشناس بروید و از همسرتان بخواهید شمارا همراهی کند
دوست عزیز شمادر برابر فرزندتان مسئول هستید پس حتما برای بهبود حالتان و شرایط زندکیتان با روانشناس درارتباط باشید