طلاق

سلام همگی من دارم طلاق میگیرم ۲۲سالمه و اینکه همسرم بی مسعولیت و پی عیاشی و خوشگذرانی رفیق باز و اهل مصرف الکل عقد هستم و دارم جدا میشم از لحاظ روحی اصلا حالم خوب نیست چون بلا تکلیفم و هنوز کارای طلاقم اوکی نشده و پیش نرفته اینکه یه زن مورد بی توجهی بگیره خیلی سخته بارها رفقاشو ب زن زندگیش ترجیح داد ک این برای من خیلی گرون تموم شد سرد شدم میدونم اهل زندگی نیس چون منو ب چشم شریکش نمیدید خستم خیلی.البته ب من گفته بود ترک کرده ولی وقتی عقد کردیم ادامه داد مصرف الکل را.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متاسفانه فقط شرح حال داده اید و سوالی نطرح نکردید. توصیه میکنم حتما یا یک مشاور حقوقی صحبت کنید تا دراین مسیر بیش از حد اذیت نشوید و حق و حقوقتان را بگیرید
دوران عقد برای شناخت بیشتر زوجین است و اینکه شهامت داشته اید تا راه اشتباه را ادامه ندهید جای تحسین دارد
سعی کتید برای بهبود اوضاع روحی با روانشناس در ارتباط باشید