سونو آنومالی

با سلام من ۱۷ هفته و دو روز سونو آنومالی دادم گفته کیست های کوروئید پلکسوس به قطر ۹ م م در همی سفرهای مغز جنین رویت شد. در حال حاظر آنومالی gross در cns ، توراکس، ابدومن ستون فقرات و در استخوان های بلند ۱۲ گانه اندام های جنین رویت نمی شود لذا جهت بررسی تکمیلی سونو 4dو اکو قلب جنین توصیه می شود. خیلی نگرانم ؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر غربالكري ها واكوي قلب جنين خوبست يك ماه بعد مجدد سونو را تكرار كنيد اكثرا برطرف مي شوند