اعتیاد همسر

سلام وقتتون بخیر۵ساله ازدواج کردم دو سه ماه بعد عروسی فهمیدم ک شوهرم معتاده میره اتاق داداشش مصرف میکته وقتی بهش گفتم التماسم کرد گفت نرو ترک میکنم و کرد .بعد ی سال فهمیدم باز داره میکشه باز دوباره ی ماه مرخصی گرفت اومد ترک کرد .باز چن روز پیش بود بهش شک کردم بهش گفتم میگ اشتباه میکنی ولی من میدونم باز داره میکشه .بهش اس دادم چرا اینکارو میکنی هیچی نگف فقط گف یکم صبر کن.نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم خاهش میکنم کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همسر شما تا تصمیم به ترک نگیرند و اراده نکنند کسی نمیتواند به ایشان کمک کند
توصیه میکنم با یک مشاور که در زمینه ترک اعتیاد خدمات مشاوره میدهد صحبت کنید تا به شما راهکار دهد که چگونه باهمسرتان رفتار کنید و تشویقش کتید تا نزد مشاور ترک اعتیاد برود وترک کند