سوال در مورد توده هیپواکو در پستان

با سلام و خسته نباشید من آزمایش سونو پستان دادم برای چک آپ نوشته شده:افزایش اخوی استرومال و اتساع مجاری شیری ناشی از تغییرات خوش خیم در پارانشیم هر دو پستان دیده می شود.شواهدی از ضایعه cystic یا solid در پستان چپ دیده نمی شود.

 یک توده هیپواکو به ابعاد 7*5 میلیمتر در near zone ساعت 9پستان راست مشهود است که حاشیه آن در بعضی قسمتها ناواضح است mri و بدون تزریق توصیه می شود(b3).

یک توده هیپواکو یا ابعاد 5*3 میلیمتر در near zone ساعت 9پستان راست مشاهده می شود که نمای خوش خیم دارد.(B2) میخواستم بپرسم مشکلی هست؟به متخصص زنان نشون دادم گقتن باید به متخصص پستان نشون بدید...میخواستم نظر شما رو بپرسم ...ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

در ضمن هیچ گونه سابقه سرطان پستان در خانواده وجود ندارد.

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بهتر است تحت نظر متخصص جراحي پستان باشيد