تخمدان پلی کیستیک

تخمدان پلی کیستیک و چاقی و پریود نامنظم و زود هنگام

سلام من یک خانم با اضافه وزن زیاد هستم به من با انجام سونوگرافی رحم و تخمدانها گفتند که تخمدانم پلی کیستیکه همون تنبلی تخمدان.

و دیگه اینکه آزمایش‌خون انجام دادم دکترم بهم گفتن که ویتامین دی خیلی پایینی دارم

ضمنا این رو هم خدمتتون عرض کنم که شش ماه پیش که دکتر مراجعه کردم پریود نامنظم و شدید داشتم به طوری که فکر میکنم حدود یک ماه و نیم من پریود بودم و خونریزی داشتم و همراه با لخته های خونی

دکتر که رفتم به من چند آمپول تزریق شد و قرص های روکین برام تجویز کردن همچنین استروژن و ویتامین D.

به من هم گفتن بعد اتمام دارو ها بیا ولی خب من شرایطشو نداشتم

الان با گذشت دو سه ماه از اتمام دارو ها باز پریودم زود هنگامه یعنی بعد گذشت سیزده چهارده روز از پریود قبلی دوباره پریود میشم این اتفاق دو مرتبه اخیر که پریود شدم روی داد

حالا تقاضا دارم بفرمایید که چکار کنم دوباره برم دکتر و شما چه تشخیصی دارید . من خیلی نگرانم امروز بخوام برم دکتر میوفته واسه دو ماه بعد

شهرمونم پیشرفته اس ولی خب من شرایطش نیست و کسی نمیتونه ببرتم

شما بگین چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل در حال تحصیل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید برای منظم شدن پریود خود تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید و از نظر هورمونی نیز بررسی شوید  موفق باشید