متقاعد کردن

با سلام خسته نباشید

بنده با شخصی در دوران آشنایی هستیم والان مدت ۳سال میگذره مشکل ما اینه که ایشون وضع مالی خوبی ندارند ومیگن تا وضع مالی به حدی برسه که بتونم بیام خواستگاری باید صبر کنیم ولی من از بلاتکلیفی خسته شدم

من شرایط الانشم قبول دارم (اخلاق ورفتاراش تواین سه سال کاملا معقول بوده_کار داره اما حقوقش کمه_پس انداز داره میتونه ماشین بخره)

چجوری میتونم متقاعدش کنم که نیازی به صبر نیست هرچه زودتر با خانواده مطرح کنه بهتره

اینم بگم که ما الان اصلا پیش هم نیستیم دوشهر متفاوتیم ولی چندبار همو دیدیم وحرف زدیم از نزدیک

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگر قصد طرف مقابلتان ازدواج است با ایشان صحبت کنید که باهم نزد مشاوره ازدواج بروید و بعداز بررسی شرایط تصمیم بگیرید
شما در طی ۳سال آشنایی فقط چندبار حضوری همدیدیگر را دیده اید ودر دوشهر دور از هم هستید که باید شرایطشان را بیشتر بررسی کنید و عجولانه تصمیم نگیرید
ایشان باید شمارا در جریان برنامه و تصمیماتشان بگذارند که چه زمانی مدنظرشان است و بهتر است برای اشنایی خانواده ها و رسمی شدن رابطه اقدام کنند و مدتی نامزد بمانید تا زیر نظر خانواده رابطه را ادامه دهید