با دوفاستون باردار نشدم چیکار کنم؟

سلام خسته نباشید

اسفند ۹۹ یه سقط داشتم از ۳ماه بعدش تاالان تو اقدامم اما باردار نشدم با همسرم رفتیم دکتر ازمایش دادیم اوکی بودیم سونو واژینالم انجام دادم کیست ندارم دکتر بهم دوفاستون تجویز کردگفت ۳ماه مضرف کن اگه باردار نشدی بیا دوباره. دوماه مصرف کردم ماه سوم کرونا گرفتم مصرف نکردم.پریودم تقریبا نامنظمه.دیگه نمیدونم چیکارکنم؟؟ تازه یکسالونیم هست ازدواج کردم.آخرین پریودمم ۹ اردیبهشت بود هنوزپریود نشدم ولی سینم حساس شده تخمدان چپم تیر میکشه خیلی ببخشیدترشح هم دارم تقریبا شیری رنگ و گاهی شفاف هستش

راهنمایی کنید چکار انجام بدم.ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

عجته نکنید و صبر کنید دوران نقاهت کرونا سبری شود و سلامت قبلی را باز یابید .

اگر درعرض 6 ماه اینده باردار نشدید جهت تجویز داروهای محرک تخمک گذاری مراجعه کنید .