اقدام به بارداری

باسلام،بنده ۲۷ ساله هستم و همسرم ۳۵ سال،چندماهی هست که برای بارداری اقدام کردیم ولی هنوز باردار نشدم،سیکل منظمی داشتم تا دوماه قبل که ۴ روز جلو افتادم و این ماه هم همینطور،اما چند روزی میشه که زیر شکمم سمت راست درد می‌کنه و کمرم هم گاهی تیر میکشه میخواستم بپرسم احتمال داره که خونریزی برای لانه گزینی بوده باشه؟به نظرتون بیبی چک استفاده کنم؟ممنون میشم جوابمو بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر چند روز از موعد قاعدگی گذشته می‌تونید بی بی چک استفاده کنید