بارداری خارج رحمی

سلام وقتتون بخیر ببخشید من قبلا یک بارداری خارج رحمی داشتم و لوله ام از دست دادم الان مجدد بعد چند سال اقدام حامله شدم ولی  بازهم لوله ای که برام مونده خیلی درد داره  سونوی وازینال هم بعد از ۲ روز از تاخیر پریودم دادم ولی گفتن چیزی مشخص نیست من الان چکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید خیلی استرس دارم ایا این هم خارج رحمی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بس از مثبت شدن بتا اچ سی جی باید تا دیده شدن ساک حاملگی داخل رحمی مرتب بتا و سونو وازینال انجام دهید .