سی تی اسکن

سلام.خسته نباشید.من به خاطر ابتلا به کرونا به در خواست پزشک سی تی اسکن از ریه انجام دادم.البته من به جز دو روز اول که یه خرده تب و لرز و بدن درد داشتم از روز سوم حالم خوب بوده نسبتا حالا به خاطر عوارضش روح و روانم به هم ریخته و هم چون می‌خوام اقدام داشته باشم میگن روی تخمدان هم اشعه ایکس اثر می‌ذاره.مدام خودم سرزنش میکنم ایکاش اصلا انجام نمی‌دادم.ایا این حدی که میگن سی تی اسکن خطرناکه واقعا همینطور هست ایکاش با اینهمه خطرات اصلا این دستگاه رو حذفش کنم از روشهای تشخیصی.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سوال شما واضح نیست شما که باردار نیستید پس علن نگرانی چیست