ترشح

سلام،من ترشحاتم خیلی زیاده پاپ اسمیرم نرمال بود،رفتم دکتر گفت باید فریز بشم،یه کوچولو زخم دارم اما اصلا نه خارش دارم نه بوی بدنه لکه بینی،چرا اینقدر ترشح دارم،ترشحاتم بی رنگ وبوی ملایمی داره.چن دوره هم آنتی بیوتیک مصرف کردم بازیر نظر دکتر اما ترشحاتم کم نشده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم اگر زخم دهانه رحم با دو دوره دارودرمانی برطرف نشد بهتره فریزانجام بشه ماندگاری زخم ‌کهنه شدن آن در دهانه رحم منجر به خطرات دیگری میشه پس درمان زخم الویت داره
ترشحات اگر هیچ رنگی ندارند، پنیری شکل، زرد یا طوسی و سبز نیستند وکاملا بیرنگ و شفاف وبی‌بو هستند مشکلی نیست و میتونه جزو ترشحات طبیعی محسوب بشه