باسلام.من ۵ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی رفیق بازه دائم بارفیقاش بیرونه ومنو بااینکه فرزندی نداریم تنها میزاره.ما هرچند وقت سر این قضیه دعوا میکنیم.بهش میگم‌چرا منوداین موقع شب تنها میزاری میری‌میگه ازخودت سوال کن که چه رفتاری داری که منو ازخونه فراری دادی...به نظرتون باید چکارکنم چه رفتاری بکنم باهاش؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز شما وهمسرتون چند سالتونه؟ رفیق بازی همسرتون از اوایل ازدواج بوده یا مدتیست با دوستانشون وقتشون رو سپری میکنند رابطه عاطفیتون به چه نحو است وچقدر باهم صمیمی هستید نوشتید همسرتون دلیل این رفتار رو در برخورد شما میدونند بنظرتون رفتارهاتون منتقدانه وسرزنشگر هست شما شاغل هستید؟ شغل همسرتون در چه زمینه ایی هست؟