سلام مدتی مریودهای نامنظمی داشتم ازمایش خون و سونوگرافی انجام دادم خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم برای بارداری اقدام کرده بودم چندروز بعدش رفتم سونو که توی جوابش نوشته آندومتر در فاز ترشحی است...از طرفی چندروز بعدش هم 2 الی 3 روز لکه بینی خفیفی داشتم ...دکتر بهم گفت شاید این لکه بینی ها برای تخمک گذاری هست...سوالم اینه چطور ممکنه در فاز ترشحی لکه بینی هام ناشی از تخمک گذاری باشه؟؟!!! ممکنه این لکه های لانه گزینی باشه؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام احتمالا  لکه بینی مربوط به تخمک گذاری شما بوده است موفق باشید.