پریود نشدم ..باردار هم نیستم

سلام خانم دکتر ...براب تعیبن جنسیت قبل از بارداری از خانم دکتری دارو گرفتم ..الان دوهفته از موعد پریودم گذشته و پریود نشدم و از داروهای تعیین جنسیت استفاده میکنم ..با اجازه ی دکترم از امپول پروژسترون استفاده کردم اما بازم پریود نشدم ..از گیاهان دارویی هم استفاده کردم اما باز ام پریود نشدم ..چکار کنم پریود شم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دارویی برای تعیین جنسیت نداریم بهتر است از این داروها استفاده نکنید زیرا عوارض دارند و برای اشخاص نازا تجویز می شوند و ممکن است دچار مشکل شوید موفق باشید.