یائسگی زودرس؟

سلام. من این ازمایش رو روز ۴ پربود انجام دادم. ۳۵ ساله هستم. متاهل،فرزند ندارم.میشه بفرمایید که ایا این نتایج نشان دهنده ی استانه ی یائسگی هست؟۴ ماه هم بود که من قرص اگنوگل و اووسوی مصرف کردم که دارای فیتواستروژن هستند. ایا امکان دارد مصرف اون داروها در ازمایش تاثیر گذاشته باشد؟ 🙏 (Fsh 9.8 miu/ml folicular phase: 3.5_9.2 ) (estradiol 23.6 pg/ml  follicular phase 30_100) ( LH 9.3 miu/ml follicular phase 2.4_12.6) (free testosterone 2.3 premenopause 0.45_2.15)  (AMH 3.6 ng/ml   0.9_9.5)

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام عزيزم اين طوري معلوم نميشودولي تا جايي كه ميبينم خوبه