اعتماد

سلام خسته نباشید مشاور محترم

خدمت شما سوالی داشتم ،خانواده همسرم از ابتدا مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرده اند،که ما چندسال بعد ازدواج  مجبور به زندگی در شهر غریب شدیم ،همسرم ۲برادر و ۱خواهر مجرد دارد که همگی مجرد با سنهای بالا هستن، و ازآنحایی که همسرم تنها فرزند متاهل خانواده است خانواده اش مدام در حال لجبازی با زن و زندگی ایشان بودن، در بین همه این مشکلات ۳سال پیش شوهرم بخاطر مسائل عاطفی با یکی از همکاران خود که خانم بود رابطه عاطفی برقرار کرد و با پی بردن من ماجرا تمام شد، بعد از این ۳سال همسرم مرتکب اشتباهی نشده، و ظاهراً تمام سعی خود را میکند که خوشحال باشم، من اورا بخشیدم شاید بیشتر بخاطر پدرومادرم که نمی‌خواستم با جداشدنم ناراحت بشن و عذاب بکشن،اما الان تبدیل به زنی افسرده شدم که گاهی خوشحال و گاهی غمگین هستم، ثبات احساسات ندارم، احساس شکست در زندگی دارم،دوری از خانواده و اشتباهات گذشته همسرم واقعا گاهی غیرقابل تحمل است برایم، فقط بخاطر پسر۵ساله ام دوست دارم به زندگی برگردم ،چکارکنم ؟ ممنونم از شما که وقت گذاشتید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
در صحبتهایتان اشاره کردید که همسرتان را بخاطر پدرو مادرتان بخشیدید نه بخاطر خودتان. درحال حاضر هم بخاطر فرزندتان میخواهید به زندگی برگردید
پس خودتان کجای این ماجرا قرار گرفته اید؟ برای خودتان کاری نمیخواهید بکنید؟وقتی خودتان را نادیده میگیرید و به احساساتتان توجه نمیکنید حس بی ارزشی به سراغتان می آید
بنظر میرسد نیاز به مشاوره فردی دارید تا  باورهایتان تغییر کند
سعی کنید هرچند وقت بکبار به دیدار والدینتان بروید و با انها تماس تصویری داشته باشید
برای خود سرگرمی و مهارتی که بتواند به کسب درامد ختم شود داشته باشید
اگر هنوز نسبت به همسرتان خشم دارید با ایشان صحبت کنید و احساساتتان را برون ریزی کنید که توصیه میکنم با کمک روانشناس انجام دهید