بارداری با پلی کیستیک

سلام خسته نباشید

من سندروم پلی کیستیک دارم دکتر بهم قرص دوفاستون و متفورمین داده میخوام بدونم کمکی میکنه و تاثیری رو باردار شدن داره؟

اخه قرص دفاستون یه خورده قیمتش بالاس میترسم بعد چند ماه که برم بفهمم که هیچ تاثیری نداشته

و سوالم اینه که ایا با وجود پلی کیستیک میشه به راحتی باردار شد بخدا خیلی میترسم باردار نشم یا خیلی طول بکشه

لطفا کمکم کنید اگه با من باشه این ماه میخوام باردار شم لطفا بگید به اسونی و بدون گذاشتن وقت زیاد میشه بارداری

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام داروهارا مصرف كنيد ولي بدانيد در هر سبكل بيست درصد احتمال بارداري هست