لکه بینی

سلام خسته نباشید من ماه پیش رفتم دکتر گفت یکم تنبلی دارم و ضخامت اندومترمم کمه بهم دوفاستون داد گفت یه بسته بخور تموم شد پریود میشی من مصرفو شروع کردم هنوز پنج عدد از قرص دوفاستون مونده بود که پریود شدم از روز سوم پریودی هم بهم قرص داده بود (کنتراسمین)به مدت ۲۱ روز حالا من شش عدد دیگه از همین قرصم مونده که دو روزه لکه بینی کم دارم فقط حین خشک کردن اونم به رنگ صورتی کمرنگ ،و درد در ناحیه زیر شکم، بنظر شما چرا اینجوری شدم؟و اینم بگم که در اقدام به بارداری هستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام به اشتباه برای شما قرص جلوگیری تجویز شده همزمان با مصرف قرص جلوگیری که نمی توان اقدام به بارداری داشت ،بهتر است مصرف قرص را قطع کنید قرص دوفاستون منعی ندارد اما قرص جلوگیری کنتراسمین نباید مصرف می کردید موفق باشید.