لکه بینی بعد ازرابطه

این ماه بعد ازپریودم دو سه روز لکه بینی کم داشتم در روز یک بار .در حالی که تا حالا سابقه لکه بینی نداشتم.بعد از پریود دوبار نزدیکی داشتم و خیلی کم در حدی که دستمال کشیدم بعد از رابطه لکه داشتم ممکنه زخم باشه یا عفونت نگرانم لازمه پاپ اسمیر بدم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

خیر نیازی نیست این مسئله در زمان تخمک گذاری می تواند طبیعی باشد موفق باشید