بارداری بعد از سزارین

سلام. من ۲۹ سالمه و یه دختر ۱۰ ماهه دارم.الان ۹ روزه پریودیم عقب افتاده.با توجه به این که من بارداری اولم سزارین بوده اگه یه وقت باردار باشم چقدر برام خطرناکه؟ ممکنه در طول بارداری رحمم پاره بشه؟ و چه عوارض دیگه ای داره؟ زیر یک سال باردار شدن بعد از سزارین چقدر میتونه خطرناک باشه؟ و اگه من باردار باشم باید چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
اول آزمایش بتا بدید تا قبل از هر چیز مشخص بشه باردار هستید یا خیر
اگر باردار باشید تا زمانیکه رحم بخواد رشد کنه بالای ۱۲ماه از رایمان شما کذشته و اگر در بارداری قبلی مشکل خاصی وحود نداشته با تحت نظر دکتر بودن این بارداری هم میکذره
اگر بارداری منتفی بود اکیدا توصبه میکنم از یک‌روش جلوگیری ایمن استفاده کنید ازین به بعد