کیست اندومتریوما

سلام

توی سونو تخمدان از روی شکم واسه من 4تا کیست اندومتریوما درتخمدان سایز 60،40،30،20 دیده شده و چسبندگی خلفی و چسبندگی در تخمدان سمت چپ فعلا بهم دارو دادن تا2ماه مصرف کنم میخواستم ببینم چون مجردم راه حل دیگه ای جز جراحی  ندارم؟ درموردچسبندگی چطور؟ بارداری رو کاهش میدن؟ درمان نداره؟ چیکارکنم خیلی میترسم

اطلاعات تکمیلی

سن 23ونیم جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام به علت عوارض جراحی اول درمان دارویی کاندید می شود که معمولا هم با تجویز داروی مناسب آن این کیست ها برطرف می شود نگران نباشید