اکوی قلب

سلام خسته نباشید توقلب جنین دوتاتوده اکوژن

ودوتاسوراخ دیده شد درناحیه سپتوم پرایموم ونقصی درناحیه اوردینگ یااتورتیک میشه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه‌دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

عضو انجمن علمی قلب کودکان ایران

دکتر سعید بیطرفان

سلام و عرض ادب

نقطه اکوژن در قلب جنین خطرناک نیست ولی در خصوص بقیه گزارش اگر این اکو دقیق و بی خطا باشد فرزند شما یکی از شایعترین بیماریهای قلبی مادرزادی کودکان بنام تترالوژی فالوت دارد و بعد از تولد نیاز به بررسی و درمان دارد

پیشنهاد می کنم این مقالات رو مطالعه بفرمایید اگر سوالی داشتید پاسخگو هستم

لکه ی سفید روی قلب جنین نشانه ی چیست؟
https://drbitarafan.com/1999/تترالوژی-فالوت-در-کودکان-tof/

دانستنیهای اکوی قلب جنین برای مادران