مشکل روانی

سلام من الان حدود دو ساله که انگار افکارم مال خودم نیست دائما به این فکر میکنم که بقیرو اذیت بدم دست خودمم نیست نمیدونم چرا لذت میبرم مخصوصا وقتی کسیو کتک میزنم یا فحش میدم

اون سریم محکم زدم تو دهن پسر خالم و لبش پاره شد و خون اومد

گریه میکردم ولی من نمیدونم چرا حس میکردم با گریه خیلی خوشگل تر از حالت معمولشه و نمیتونستم جلوی خودمو بگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بر شما دوست عزیز
دختر نازنینم اینکه متوجه رفتارت هستی و سعی در اصلاح آن داری یعنی اولین قدم را برداشته ای
حتما با والدینت صحبت کن تا شمارا نزد روانشناس ببرند و انجا در مورد احساساتت و مواردی که باعث ایجاد خشم در شما میشود صحبت کنی
شما نیاز داری با روانشناس گفت و گو کنی تا تشخیص درست داده شود و راهکار درمانی ارائه شود