نامادری

با سلام من ۱۷سالمه و یه نامادری دارم خیلی اذیتم میکنه خیلی هی تیکه میندازه نمیدونم از دستش چیکار کنم رشتم تجربیه خیلی دوس دارم برم دانشگاه یه فرد شاغل بشم ولی اونقدر عذاب میده دیگه میخوام از دستش شوهر کنم خواهشا راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اینکه برای فرار از موقعیتی تن به ازدواج بدهید  اشتباه بسیار بزرگیست
شما میتوانید با ادامه تحصیل مدتی از خانواده تان دور شوید ولی بهترین راهکار برای شما صحبت با پدرتان است . همچنین سعی کنید  با نامادریتان ارتباط موثر بگیرید و بامهربانی و گفت و گو مشکلاتتان را حل کنید
اگر موفق نشدید با پدرتان صحبت کنید و بگویید شرایط سختی دارید و نیاز به حمایتشان دارید واگر حمایت لازم را کسب نکردید میتوانید مدتی نزد مادربزرگ یا پدربزرگ بروید
شما با ادامه تحصیل میتوانید موقعیت های خوب شغلی داشته باشید و آینده بهتری برای خود رقم بزنید