درمان ضخامت کم آندومتر

باسلام

خسته نباشید،من چند روزیه پانکچر کردم و روز ۱۳ پریود متوجه شدم ضخامت آندومترم خیلی کمه و۴/۵ هست .

به همین علت فعلا جنینامو فریز کردن تا ضخامت آندومترم بالا بره بعد. ممنون میشم راهنماییم کنید که تو این مدت از نظرخوردو خوراک چه خوراکیهایی رو بیشتریاکمتر مصرف کنم که به روند درمانم کمک کنم؛متشکرم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام برای افزایش ضخامت آندومتر رحم دارو باید تجویز شود و برای افرادی که در سیکل آی وی اف هستند همیشه تجویز می شود احتمالا تجویز آن فراموش شده باید به پزشک خود اطلاع دهید  موفق باشید