تخمدان پلی کیست

سلام من پریودام نامنظمه برای چکاب قبل بارداری سونو دادم گفتن تخمدان پلی کیسته دکتر بهم ال دی داد که پریود شدم تو سه دوره مصرف کنم حالا ۱۲روزه نشدم و یکی دوروزه زیردلم دردمیکنه و حس میکنم پریود شدم اما ترشح میاد علتش چیه چکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام برای شخصی که قصد بارداری دارد مصرف این قرص مناسب نیست و مشکل شما از عوارض مصرف این قرص می تواند باشد بهتر است زودتر برای بارداری اقدام کنید  ورزش کردن و استفاده از داروهای گیاهی قاعده آور می تواند کمک کننده باشد موفق  باشید