امپول پروژسترون و زایمان زودرس

سلام ۳۵ هفته و۱ روز از بارداریم میگذره هفته ۳۵ دکتر بهم گفت شکمت سفت شده واحتمال زایمان زودرس هست بهم امپول پروژسترون زد ایا بالاپایین رفتن ازپله و راه رفتن خطرناکه ؟ رابطه جنسی چطور ؟ ایا باید استراحت مطلق کنم یاخیر ؟ دوباره باید امپول بزنم و اثرامپول چند روز هست ؟ باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

افرادی که در معرض زایمان زودرس هستند باید بروزسترون و سایر داروها راتحت نظر بزشک خود ادامه دهند . تماس جنسی نداشته باشند و فعالیت فیزیکی را کاهش دهند .