علت بزرگی شکم کودک دو سال ونیم

کودک دوسال و نیمم  خیلی لاغره تقریبا ده دوازده کیلوعه. ولی شکم خیلی بزرگی داره تقریبا دو برابر باسنشه .علتش چیه .تغذیه خوبی هم نداره هم غذا نمیخوره هم وضع مالیمون خوب نیس شاید ماهی یکی دوبار میوه بخوره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام ، وزن کودک درصورت طبیعی بودن سیر رشدی مشکلی ندارد، از غذاهایی مانند حبوبات استفاده کنید و در صورت امکان ازمایش چک اپ کودک انجام شود.