کم کاری تیروئید و اختلال هورمونی

سلام خانم ۳۶ ساله متاهل هستم که بیشتر از یه سال دچار لکه بینی میشم اما پریودی منظم دارم در کنار لکه بینی ریزش مو،موی زائد صورت پریودی دردناک و خونریزی شدید و بدخوابی داشتم دکتر زنان تشخیص تنبلی تخمدان دادن و گفتن از روز۱۴ام دوره ماهیانه ام به مدت ۱۴ شب هر شب دوتا قرص پروژسترون مصرف کنم به مدت ۶ ماه،ماه اول همه علایم با مصرف قرص برطرف شد ولی ماه دوم دچار علایم تازه شدم مثل بی خوابی،گزگز دست چپ،ضعف،تشنگی و کاهش ۳کیلو وزن بدون رژیم دکتر غدد بعد ازمایش تشخیص کم کاری تیروئید داد و قرص لووتیروکسین ۵۰ روزی یه دونه تجویز کردن اما علائم من بهتر نشد و دکترگفتن پروژسترون قطع کنم چون تجویزش اشتباه بوده سه ماه پروژسترون خوردم که با قطع پروژسترون ریزش مو،سردرد،گرگرفتگی در کل روز و لکه بینی برگشت و همچنان بی خوابی دارم حتی دچار اپنه خواب هم شدم حتی گاهی شبها صدای ضربان قلبم رو تو گوشم میشنوم پلک بالام چند بار ورم کرده که دکتر گفت همه اینا علایم مشکل تیروئید اما با وجود مصرف چند ماه قرص هنوز علائم خوب نشده ازمایش هم دادم دوز مصرفی درسته ولی علائم از بین نمیره حتی گزگز دستم که با مصرف قرص از بین رفت دوباره برگشته علتش چیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اين علايم ربطي به زنان ندارد ومتخصص داخلي مراجعه كنيد