تفسیر سونو آنومالی

سلام من ۱۸هفته سونو آنومالی دادم و همه چی نرمال بود به جز nf=۷.۴بود و در هفته۲۰ هم سونوآنومالی دادم که nf=6.6بود و باز هم مشکل دیگه ای دیده نشد.امروز پیش پریناتولوژیست رفتم و هیچ جوابی بهم نداد و تنها گف که میتونی سل فری انجام بدی و برام اکو قلب جنین نوشت که انجام بدم.نظر شما چیه؟ممکنه جنین مشکلی داشته باشه؟

bpd=43      nb=6.8      nf=7.4      lv=6.8    cm=3.8    tcd=18.8     fl=28     ac=131   hc=155    fhr=151

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. احتمال مشكل دار بودن، بسيار بسيار ضعيفه
ولي اگه سل فري انجام بديد، خيالتون راحت ميشه