سلام من هفته ۱۴ بارداری ام. قبلا هماتوم داشتم که رفع شده. امروز تو لباس زیرم یه ترشح کوچیک ژله‌ای با رنگ قهوه‌ای کمرنگ دیدم. کمی هم زیر دلم و کمرم درد میکنه. خواهش میکنم راهنماییم کنید که آیا این ترشح خطرناکه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر با استراحت کردن رفع نشد و ادامه دار بود  باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید