سقط جنین

سلام وقت بخیر من هفته چهارم یا پنجم بارداری بودم که تصمیم گرقتم با قرص سایتوتک سقط کنم دیشب ساعت ۱۱ یک قرص رو در واژنم گذاشتم و ۳ تای دیگه رو هر یک ساعت خوردم

دل درد و کمر درد خفیفی از ساعت ۳ صب گرفتم

۷ صبح با اسهال شدید از خواب بیدار شدم و همچنان دل دردو کمر دردم داشتم

ک خونریزیمم شروع شد همون موقع، اما خیلی خونریزیم کم بود و تا ساعت ۱۱صبح یدونه نوار بهداشتی مصرف کردم و یک لخته ی معمولی خیلی کوچیک اومد و تا ساعت ۱۱ صب همچنان دل درد و خونریریه خیلی کمی داشتم و دیگ کلا دردو خونریزیم قطع شد و بدازظهر چند تا لکه دیدم فقط

میشه کمکم کنین بنظرتون سقط شده یا نه

اخه خونریزیم خیلی کم بود

اما دکترم گف حتی ی قطره ام خونریزی داشته باشی یعنی سقط شده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام برای سقط های عمدی مشاوره داده نمی شود زیرا عوارض زیادی دارد این کار و سلامتی و جان شخص برای ما اهمیت دارد و ممکن است دچار مشکل شوید