پذیرفتن مرگ

با سلام خانم35ساله و متاهل بدون فرزند .حدود سه ماه هست مادر جوانم را خیلی غیر منتظره از دست دادم و متاسفانه پدرم اعتیاد شدید دارن تمام اسباب خونه بردن و خودش هم به جای نامعلوم رفته من دلم حداقل یه بلوز از مادرم میخواست .اصلا صحنه وداع مادرم که هر ثانیه جلو چشمام هست گریه امانم نمیده و یک خواهر کوچکتر در راه دور دارم هیچ انگیزه به ادامه ندارم به خودکشی خیلی فکر میکنم به هر راهی که به مرگ برسه که حداقل کنار مادرم دفن بشم حتی انگیزه دوش گرفتن هم ندارم دارو هم استفاده. میکنم.کمک کنید به من و من هر روز با خودم و مادرم حرف میزنم گاهی شمارش میگیرم و میگم ایناخوابه دروغه مادرم هست هنوز.

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تسلیت بنده را برای از دست دادن مادرتان پذیرا باشید
متاسفانه این روزها بخاطر کرونا و شرایط بد جامعه بسیار شاهد مرگ عزیزانمان هستیم
نبود مراسم عزاداری و نداشتن دوره سوگ تیز باعث شده که در پذیرفتن واقعیت نرگ دجار انکار شویم
باخودکشی کردن و دفن شدن کنار مادرتان به آرامش نخواهید رسید بلکه با این افکار روح مادرتان در عذاب خواهد بود
برای مادرتان گریه کنید . برای آرامش روحش دعا بخوانید خیرات کنید و کارهایی که دوست داشتند را انجام دهید
بر روی روابطتان باهمسرتان کار کتید و بخواهید بیستر کنارتان باشد
دوست عزیز شما نیاز به جلسات درمانی دارید تا بتوانید به مرحله پذیرش برسید حتما دارودرمانی را زیر تظر پزشکتان ادامه دهید