دوری از خانواده به خاطر ازدواج

سلام من یکسال و نیمه ازدواج کردم و به شهر همسرم اومدم که حدود ۵ساعت با شهر خودم فاصله دارم همسرم به شدت مهربون و همراهه ولی دلتنگی برای مادرم به شدت امونمو بریده قبلا ماهی یکبار به دیدنش میرفتم اما الان به خاطر کرونا خیلی کمتر شده و هر وقت دلتنگش میشم یاد کوچک ترین بدی که بهش کردم میوفتم و هزار بار به خودم لعنت میفرستم و ساعتها گریه میکنم حس عذاب وجدان خیلی بدتر از خود دلتنگیه و نمیدونم با این احساسم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
این احساسات بیشتر بخاطر دلتنگی شماست . توصیه میکنم هر چند وقت یکبار تماس تصویری برقرار کنید و باتوجه به شرایطتان باهمسرتان صحبت کنید که بیشتر بتوانید به والدینتان سر بزنید
سعی کنید برای خود سرگرمی و فعالیتی داشته باشید .اگر شرایط بچه دارشدن را دارید بامشوزت پزشک و همسرتان بچه دارشوید
شما وارد فصل جدیدی از زندکی شده اید و فکر به کذشتع و رفتارهایی که از شما سرزده فقط باعث آزارتان خواهد شد