خانواده

سلام وقت بخیر خانم دکتر

یه مشکلی نزدیک یکسال هست که نمیدونم باید چیکار کنم

راستش پدر و مادرم یه مدته که رابطشون باهم سرد و خشن شده و همش بحث و صدای بلند باهم حرف میزنن و بعد از اون پیش من شکایت همو میکنن همش فکر من درگیره که چطور میتونم هردوشون رو درست کنم که مثل قبل باهم مهربون باشن

پدرم میگه مادرت غر میزنه و همش رو اعصابمه و مادرم میگه پدرت بیخیاله و اهمیت نمیده و دنبال چیزیه که خودش میخواد

و به هردوشون هم حق میدم چون هردوشون این اخلاقای بد رو دارن اما همین امسال که من کنکور دارم و شرایطم حساسه اینا هم همش باهم بحث میکنن و بعدش پیش من شکایت همو میکنن و فکر و منو درگیر میکنن

واقعا میخوام بهشون کمک کنم مثل قبل باهم باشن میشه لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل بی کار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بسیار متاسفم که در این شرایط قرار گرفته اید. احساس شمارا درک میکنم ولی موضوعی که مهم است بداتید اینست که بچه ها نباید وارد روابط والدینشان شوند و بخواهند اختلافات انها را حل کنند
توصیه میکنم به والدینتان بگویید که خانواده تان را دوست دارید و میخواهید این خانواده در کنار هم شاد باشند پس لطفا هردو نزد زوج درمانگر بروند تا مشکلاتشان را حل کنند
اگر این رویه همچنان ادامه داشتچند روزی نزد پدربزرگ یا مادربزرگتان بروید و بخواهید برای حل اختلافاتشان اقدام کنند