پرولاکتین چهار برابر

سلام وقت بخیر من همسرم مشکل ناباروری داریم و تو ازمایشات مشخص شده ایشون مشکل مورفولوژی دارن و فقط به روش میکرواینجکشن ممکنه بارداری اتفاق بیفته اخیرا تو ازمایشم میزان پرولاکتین رو ۲۰۰۷ زده که رنج نرمال بین ۳۰ و ۴۹۶ بود.سوالم اینه این مقدار خیلی بد و وحشتناکه؟یعنی این مقدار بالا بودن نادره؟ و ممکنه مشکل تومور هیپوفیز باشه؟با دارو رفع نمیشه و به ام ار ای و بررسی پزشک مغز و اعصاب نیازه؟  خیلی نگرانم ممکنه راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام يك بارديكر چك شود درصورت بالا بودن ام ار اي لازم است