خونریزی بین دو قاعدگی

سلام من یه خانم ۳۲ ساله متاهل هستم و یک فرزند دارم. خیلی وقته درگیر مشکل خونریزی یا لکه بینی بین دو قاعدگی هستم(تغییر میکنه گاهی خونریزی مثل قاعدگی گاهی لکه بینی قرمز) قاعدگی هامم طولانی و خیلی شدید هستش

تیروئيد کم کار تحت درمان و کنترل شده دارم(البته قبل از اینکه دچار کم کاری تیروئید بشم هم این مشکلو داشتم)

ازمایش هورمونیم مشکلی نداشت

سونو شکمی و واژینال مشکلی نداشت

ازمایش پاپ اسمیر هم اوکی بود

قرص ال دی اچ دی و دزو سپتیو (با تجویز پزشک)هم تاثیر مثبتی نداشت

قرص دوفاستون (سه سری) مصرف کردم بعد از پایان دوره درمان باز هم مشکلم ادامه داشت(با تجویز پزشک)

علت ؛ راهکار تشخیص بهتر و درمان رو میخاستم بدونم. با تشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بهتر است هيستروسكوپي شويد واكر بارداري نمي خواهيد درصورت نرمال بودن كورتاژ ايودي ميرنا بگذاريد