سلام. هفته ۱۷ هستم، وجود دو بطن اکوژن ۲.۴ و‌۲.۷ در بطن چپ قلب جنین در سونوگرافی آنومالی نوشته برام. برای اکو وقت گرفتم اما میخوام بدونم ایا واقعا جای نگرانی هست یا نه.ممنون میشم راهنماییم کنید. آیا امکان داره که از بین برن؟یا اینکه توو اکو همه چیز نرمال باشه و به قلب اسیبی نرسیده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت مرد شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام معمولا ناهنجاري نيست وفقط يك علامت هست كه نشان ميدهد از نظر قلبي بايد بررسي صورت گيرد وهمين طور از نظر سندرم داون