کم محبتی همسرم بعد زایمان فرزند دوم

سلام وقتتون بخیر.من یه دخترسه ساله دارم با یه پسر ک تازه شش ماهش شده.دخترم وقتی سنش کمتر بود جای خوابشو همسر اجازه نداده جدا کنیم..الانم بشدت وابسته امون وجدا نمیخوابه.فرزند دوم بعلت شیردهی باید کنارم باشه.الان دخترم سمت چپم وپسرم سمت راست میخوابه..وهمسرم از زمان زایمان جدا میخوابه..ومن بشدت از این موضوع ناراحتم..هرچی میگم تو بیا سمت من تا جای بچه هارا جابجا کنم میگه نه..بزار بچه ها بزرگ شدن کنارهم میمیخوابیم همسرم میگه الان بچه هامون مهم ترن..از لحاظ روانی به ما نیاز دارن.درصورتی ک من که همسرشم نیاز روانی وعاطفی دارم.تا ساعت8شب یکسره سرکار...8شب شام وکارای شخصی داره..اخرشب جدا میخوابه...کلا با هیچ تماسی نداریم..لمسی نوازشی...هیچ.

ولی میدونم ک دوستم دارم ومن با دوتا بچه درهمه حال بخودم میرسم از نظر بهداشتی وسر ولباس وتمیزی..مشکل چی؟.ونکته ای که هس اختلاف سنی مون11ساله..که من همیشه سر این اختلاف زیاد به مشکل میخورم.من25سالم.همسرم36سالش..ممنون میشم راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بنظر میرسد بعداز زایمان کمی حساس شده اید که کاملا طبیعی است
به جای خودخوری باهمسرتان صحبت کنید و نیازهایتان را مطرح کنید
میتوانید بعد از خواباندن بچه ها نزد همسرتان بروید و حتی اگر رابطه زناشویی هم نداشتید معاشقه داشته باشید . به همسرتان بگویید که از نظر عاطفی و لمسی به او نیاز دارید واگر مشکلتان حل نشد حتما با یک سکس تراپیست صحبت کنید