ناباروری

سلام خسته نباشید من ۲۴ سالمه یک سال و نیم اقدام بارداری انجام دادم و موفق نشدیم و با دوفاستون پریود میشم به دکتر مراجعه کردم . مشخص شد تنبلی تخمدان دارم همسرم مشکلی نداره  الان متفورمین و فولیک اسید دکتر داد فقط  من که تنبلی تخمدان دارم میتونم طبیعی باردار بشم یا حتما بایدازیکی از روش‌های آزمایشگاهی مثل iuiو... استفاده کنیم؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر نگران نباشید اما اگر تا دو ماه آینده باردار نشدید بهتر است تحت نظر مرکز تخصصی ناباروری از داروهای تحریک تخمک گذاری استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید زیرا داروهای تجویز شده کامل نیستند و مصرف طولانی مدت قرص متفورمین توصیه نمی شود  موفق باشید.