افسردگی به خاطر درس

سلام خسته نباشید من از هفته دوم عید هست که حالات بدی رو دارم همش گریه میکنم و بعض میکنم بیشتر زمان تنهایی من ۱ سال دیگه کنکور دارم دستو دلم به درس نمیره  لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بخاطر شرایط کرونا و مشکلاتی که در روابط افراد ایجاد شده افسردگی و بی حوصلگی در شما طبیعی است
اگر برای کنکور اضطراب دارید بهتر است با یک مشاور تحصیلی صحبت کنید تا با برنامه ریزی بتوانید  خودتان را برای کنکور اماده کنید
سعی کتید روابط دوستانه خود را خفظ کنید . با تلفن و ... در ارتباط باشید . باخانواده بیشتر وقت بگذرانید تا جایی که امکان دارد تنها نمانید
گاهی موسیقی ارام بخش گوش دهید . اتفاقات روزانه خودرا بنویسید و برای خود ۶دفی تعیین کنید که بخاطر رسبدن به آن تلاش کنید و انگیزه داشته باشید