لکه بینی قبل از پریود

با سلام

پولیپ رحم دارم منتهی اندازش کوچیکه(۱/۵سانت) دکتر میگه نیازی نیست کورتاژ کنی چند دوره است پریودم سر وقت شروع میشه ولی اول یک‌هفته لکه بینی دارم بعدا تازه شروع میشه خیلی شدید ماه قبل مجبور شدم ویتامین kبزنم تا خونریزی تموم بشه یعنی عملا نصف بیشتر ماه رو درگیر این قضیه هستم قرص مدروکسی دکتر بهم داده از روز ۱۶ میخورم نزدیک یک سال ونیم‌ هست که این مسئله پیش اومده اوایل با مدروکسی علائم کنترل میشد اما سه ماهه که این طوری میشم .

به نظرتون ممکنه عفونت یا زخم هم داشته باشم

ممنونم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر خونریزی غیر معمول دارید باید هیستروسکوبی شوید و بولیب را هم بردارید .